Loading...

Læs om de forskellige forløb her:

 

Bliv en sundere og gladere dig. Vægttabsforløb

Oplever du gang på gang at du falder i, når du har bestemt dig for at du gerne vil tabe dig?
Vægttab med hypnose er ikke et quickfix.
Kiloen rasler ikke af dig.
Det kræver noget af dig.
Det kræver en indstilling, en vilje og et stort stykke arbejde.
MEN hvorfor skal du så vælge denne form for vægttab??

FORDI:

Det er en yderst holdbar og selvværdsopbyggende måde at tabe sig på.
Det giver dig en større tro på dig selv, en udholdenhed, en gejst og en modig tilgang til nye ting, som du kan bringe med dig ind i alle mulige andre ting i dit liv.
Det giver dig et godt selvværd.
Det bringer dig tættere på dig selv.
Fordi du gerne vil give dig en gave, der holder hele livet.

I dette forløb er der brug for 4-6 sessioner med 5Path hypnoterapi. I enkelte tilfælde kan der være brug for flere sessioner. Det aftales undervejs, 

Du kan i samme forbindelse modtage undervisning i 7PATH selvhypnose. Det kræver en ekstra session, og det aftaler vi ved første session. 

  

Få det godt. Stress-, depression, angstforløb

Har du stress?
Kender du det, at du bare slet ikke kan overskue tingene mere? Du når kun det halve af det, du planlægger. Alt hober sig op og alligevel får du sagt ja eller planlagt alt for meget.
Du har utrolig let til tårer.
Du har en kort lunte.
Farer op, så du bagefter synes, det er ubehageligt og for meget.
Du er irritabel.
Du synes, der er for meget larm.
Det summer i dit hoved.
Du bliver let svimmel.
Du har hovedpine.
Du sover dårligt.
Du synes, det er bedst, når du selv gør tingene.
Du har svært ved at koncentrere dig og glemmer ofte ting.
Måske er du stresset?

Stress kan være forårsaget af ydre faktorer og indre faktorer.

De ydre er alle dem, du dagligt udsættes for fx for stort pres på arbejdspladsen, dårligt arbejdsklima, sygdom i familien, skilsmisse, økonomisk usikkerhed, afskedigelse m.m. De indre stressfaktorer er fx hvis du som barn er blevet misbrugt, har oplevet overfald, har haft en utryg barndom, dårligt selvværd, negativt selvbillede, misforståelser, bitterhed, indebrændt vrede mm.

Måske har du en depression?
En depression er så ubehageligt for kroppen og sindet at opleve. Der er forskellige ting, som påvirkes, når man bliver ramt af depression.
Du sover dårligt om natten.
Du bliver enormt træt hele tiden, men kan ikke finde ro.
Du mister al energi og lyst til noget.
Du mister fuldstændig glæden ved ting. Du kan fx slet ikke se, når solen skinner eller glædes over andre små ting, som før var nemt at glædes over.
Du kan ikke tage initiativ til noget.

Når man oplever denne slags depression, er det i mit regi vigtigt at skelne mellem en depression, hvor det er behandlingskrævende i det danske sundhedssystem og en depression, hvor man i al for lang tid har været belastet af negative tanker, tristhed, ked-af-det-hed, ensomhed, frustration m.m.

Hvis du har den slags depression, der er behandlingskrævende i sundhedssystemet er det vigtigt, at du opsøger din egen læge.

Hvis du har den sidste slags depression, vil jeg kalde det en sund og naturlig depression. En depression der fortæller dig, at der er noget i dit system, der er helt galt. At det er tid til at tage en pause og få hjælp til at komme videre. At der er en god grund til din nedtrygthed, udmattethed og manglende energi. Den slags depression vil fortælle dig noget, som kan hjælpe dig videre til et bedre og gladere liv.

Har du angst?

Angst er rigtig ubehageligt.
Det skønnes at hver femte dansker på et tidspunkt kommer til at opleve angst. Nogle lider dagligt af angst.

Angst er en følelse, man oplever, når man bliver bange for noget og der reelt ikke er fare på færde. Det er helt naturligt for mennesket at opleve at blive bange, hvis der er en reel fare på færde. Hvis du fx bliver overfaldet, der står en sulten tiger foran dig eller måske er ved at synke med et skib. På sådanne tidspunkter er det helt naturligt og helt okay at blive bange. Det er faktisk kun godt.

Men mange mennesker oplever angst på alle mulige andre tidspunkter, hvor kroppen fortæller dem, at der er fare på færde – uden at der er.

Det kan opleves som hjertebanken, indre uro, myldertanker, åndenød, pludselige svedture, svært ved at tale, rystende hænder og ben m.m. Det kan være svært at styre angsten.
Angst kommer ofte af misforståelser i din underbevidst. Små ting som kan hobe sig op og blive værre og værre.
Hvis du oplever angst, ved du oftest godt, at der ikke er noget at være bange for. Hele dit nervesystem og din underbevidsthed styrer dig i den situation, så din helt egen bevidsthed må ligge underdrejet, selvom den godt ved, hvad sandheden er.
Hypnoterapi kan hjælpe dig. Her kan jeg hjælpe dig med at neutralisere hele dit alarmsystem, så du kan reagere hensigtsmæssigt i alle dit ting, der sker i dit liv. Ikke mindst i se situationer, hvor du nu oplever, at det er enormt svært at håndtere og hvor angsten fylder.

I dette forløb er der brug for 4-6 sessioner med 5Path hypnoterapi. I enkelte tilfælde kan der være brug for flere sessioner. Det aftales undervejs, 

Du kan i samme forbindelse modtage undervisning i 7PATH selvhypnose. Det kræver en ekstra session, og det aftaler vi ved første session. 

  

Styrk dit selvværd

Slås du med lavt selvværd?
Synes du ikke, du er helt god nok?
Er din mening om dig selv ikke særlig stor?
Synes du ikke, du er værdifuld?
Måske lider du af lavt selvværd?

Det er simpelthen ikke rart, når man har lavt selvværd. Man mister mere og mere troen på sig selv. Man finder sig selv værdiløs og man tror ikke helt på, når andre komplementerer én.

Fortvivl ikke. Det er ikke en tilstand, du behøver at være i for evigt. Hypnose kan hjælpe dig.

Den indre kerne, inden i dig, som rummer selvværd, selvtillid og selvkærlighed skal omprogrammeres, så du oplever større glæde ved dig selv og din egen formåen.
Det er tid til at slutte slagsmålet med dig selv og din egen kerne.
Når du har været igennem et forløb hos mig, vil du kunne kigge dig selv i spejlet og sige:

“Jeg er god nok”.
“Jeg er værdifuld”
“Jeg er meget værd”.

I dette forløb er der brug for 4-6 sessioner med 5Path hypnoterapi. I enkelte tilfælde kan der være brug for flere sessioner. Det aftales undervejs, 

Du kan i samme forbindelse modtage undervisning i 7PATH selvhypnose. Det kræver en ekstra session, og det aftaler vi ved første session. 

 

Ikke-ryger forløb

Er du ryger eller ikke-ryger?
Ryger?
Okay, vil du gerne være ikke-ryger?

Du har måske prøvet at stoppe med at ryge før. Du ved, at rygning er meget sundhedsskadeligt og at der er stor risiko for at få alvorlige sygdomme. Rygning lugter og er dyrt. Du vil med få behandlinger hos “Martines”, kunne blive ikke-ryger.

Hvad venter du egentligt på?
Når man starter på et ikke-ryger forløb hos Martines, så får man hypnosebehandling, telefonsamtale, god hjælp og vejledning.

Hypnoterapi er en ekstrem enkel måde at blive ikke-ryger på.

Basis forløb: Hvis du tidligere (med succes) har stoppet med at ryge, det var rimelig nemt for dig at stoppe, men ikke at holde dig røgfri efterfølgende, vil jeg anbefale dig at booke 2 sessioner med ca en uges mellemrum (helst ikke længere en 7 dage imellem). Dette forløb indeholder 2x ikke-ryger sessioner. I nogle tilfælde er der behov for ekstra sessioner/ samtaler, som betales/ bookes sessionsvis. Det aftaler vi undervejs i forløbet.

Stort forløb: Hvis du flere gange har forsøgt at blive røgfri, men det har været fuldstændig håbløst og vanskeligt for dig, dit humør har været overbelastet, din energi i bund og din familie har måske endda bedt dig tage en smøg, fordi dit temperament var helt oppe i det røde felt, så vil jeg anbefale dig dette forløb.

I dette forløb er der brug for 4-6 sessioner med 5Path hypnoterapi. I enkelte tilfælde kan der være brug for flere sessioner. Det aftales undervejs, 

Du kan i samme forbindelse modtage undervisning i 7PATH selvhypnose. Det kræver en ekstra session, og det aftaler vi ved første session. 

 

Indre ro til eksamen

Rigtig mange oplever eksamensangst.

Eksamensangst er meget udbredt. Rigtig mange oplever unødvendig uro og angst i forbindelse med eksamen. Det er langt fra alle, der synes, det er sjovt og fedt at gå til eksamen og skulle præstere lige her og nu. For nogle kan der opstå virkelig ubehagelig angst, man kan ikke tænke klart, man bliver svimmel, får kvalme, sveder, går i sort og måske er man så bange inden eksamen, at man slet ikke holde det ud.
Det er selvfølgelig helt okay og naturligt at være nervøs inden og under en eksamen. Det er naturligt, at kroppen producerer adrenalin, så vi kan tænke klarere og præstere godt. Det er naturligt, at man kan mærke, at hjertet banker lidt ekstra i den situation. Det er bare adrenalinen, der hjælper os. Det sker der ikke noget ved.

Hvad hvis jeg ikke kan styre det?
Hvis det påvirker dig så meget, at det ødelægger din tid før, under og efter eksamen, kan hypnose hjælpe dig.
Hvis din krop går i panik og alarmberedskab over eksamen, så bliver både du og din krop enormt stresset. Det er ikke rart og det kan påvirke din præstationsevne og dermed din eksamen.

I hypnoterapien kan vi arbejde med dit selvværd og din selvtillid. Vi kan arbejde med hvorfor, du har det, som du har det, og hvor dine udfordringer kommer fra. De ligger oftest i underbevidstheden og den kan vi ikke selv styre bevidst. Din underbevidsthed styrer for det meste dine handlinger. I hypnoterapien kan vi få dig til at se på og forstå dig selv på en meget mere positiv måde.

Basis forløb: Eksamensboost, som giver dig ro til din næste eksamen. Start sessionerne 2-3 uger inden din eksamensperiode. Dette forløb kræver 2 sessioner. I nogle tilfælde er der behov for ekstra sessioner/ samtaler, som betales/ bookes sessionsvis. Det aftaler vi undervejs i forløbet.

Stort forløb: Med dette forløb vil du få en vedvarende og varig forandring i forbindelse med eksamen og præstationer. Det vil fremadrettet ikke kun påvirke din eksamensangst, men også din måde at se og opleve dig selv, andre og verden omkring dig på. Det vil give dig en indre ro, som du især også kan mærke til jobsamtaler, taler, på scenen, foredrag m.m.

I dette forløb er der brug for 4-6 sessioner med 5Path hypnoterapi. I enkelte tilfælde kan der være brug for flere sessioner. Det aftales undervejs, 

Du kan i samme forbindelse modtage undervisning i 7PATH selvhypnose. Det kræver en ekstra session, og det aftaler vi ved første session. 

 

Angste børn

Når børn er angste, bange for noget, påvirker det barnet mere, end vi andre kan forestille os. Angst er svært at forklare og endnu sværere at forestille sig, hvis man ikke selv har prøvet det.

Børn der er angste, påvirkes ofte dagligt at tanker og følelser omkring angsten eller det, barnet er angst for.

Man kan være angst for mange forskellige ting: For at sove alene, at sove hos andre, hunde, edderkopper, at stille sig op foran klassen, at markere sig i klassen og meget mere.

I dette forløb er der behov for 4 sessioner med barnet, samt en samtale med forældrene og hjemmeopgaver. I nogle tilfælde er der behov for ekstra sessioner/ samtaler, som betales/ bookes sessionsvis. Det aftaler vi undervejs i forløbet.

 

Vrede og urolige børn

Har dit barn svært ved at sidde stille i skolen?
Svært ved at koncentrere sig?
Bliver dit barn let afledt af andre ting i klassen?
Bliver dit barn let ”antændt” og udviser utrolig store vredesudbrud?
Kommer dit barn tit i konflikter med andre og har svært ved at styre temperamentet?

I dette forløb er der behov for 4 sessioner med barnet, samt en samtale med forældrene og hjemmeopgaver. I nogle tilfælde er der behov for ekstra sessioner/ samtaler, som betales/ bookes sessionsvis. Det aftaler vi undervejs i forløbet.

 

Lavt selvværd og stille børn

Er dit barn enormt genert? Så meget at det hindrer barnet i almindelige aktiviteter i skolen, fritiden og andre situationer.
Har dit barn så lidt tro på sig selv, at det nærmest kunne gemme sig i et musehul?
Synes dit barn ikke, at det er god nok?
Påvirker det dit barns dagligdag så meget, at du tænker, at I må gøre noget?

I dette forløb er der behov for 4 sessioner med barnet, samt en samtale med forældrene og hjemmeopgaver. I nogle tilfælde er der behov for ekstra sessioner/ samtaler, som betales/ bookes sessionsvis. Det aftaler vi undervejs i forløbet.

 

Vaneomlægning

En vane er en automatiseret adfærd. Noget man gør, helt uden at tænke over det, og som fx giver udfordringer/ forhindringer i dagligdagen.

Det kan fx være neglebidning, kræsenhed, at sige grimme ord, sengevædning, tisseri eller at gøre stort i bukserne eller andre ting.

I dette forløb er der behov for 4 sessioner med barnet, samt en samtale med forældrene og hjemmeopgaver. I nogle tilfælde er der behov for ekstra sessioner/ samtaler, som betales/ bookes sessionsvis. Det aftaler vi undervejs i forløbet.

 

 

Wellnesshypnose

Wellnesshypnose er en meget afslappende oplevelse, hvor jeg guider dig i hypnose i mine dejlige hypnosestol.

Du vil opleve, at din krop slapper meget mere af, end du er vant til.

Du vil opleve, at du går fra sessionen med afslappet sind og krop, fuld af energi og overskud.

Du vil glæde dig over, at du har gjort noget godt for dig selv.

Du vil blive fyldt op mentalt med et opbyggende energiboost.

Wellnesshypnose er en meget behagelig oplevelse, som du vil nyde.

Wellnesshypnose er for alle, kvinder og mænd, børn og voksne.

Wellnesshypnose er for dig, der vil give dig selv halvanden times afslapning på en ny og anderledes måde.

Wellnesshypnose er for dig, der er i tvivl om hypnose er noget for dig og gerne vil prøve det, inden du køber et helt forløb.

Wellnesshypnose er for dig, der allerede har gennemgået et forløb hos Martines, og gerne vil have et lille ekstra positivt boost til dig selv.

Wellnesshypnose har en fast lav pris, fordi jeg ønsker, at hypnose skal spredes ud, så flere oplever denne fantastiske oplevelse med og for sig selv.

 

 

Wellnesshypnose er desuden er god gaveide. Det er derfor muligt, at købe et gavekort til wellnesshypnose.

 

 

Udtalelse fra tidligere klient:

"Jeg har i dag været hos Martines hypnose og hypnoterapi og fået en behandling som hedder ”Wellnesshypnose”. Efter en meget travl uge og især på selve dagen, var det præcist hvad jeg trængte til. En meget effektiv behandling, hvor kroppen virkelig kom helt ned i gear. Hovedet fik en mulighed for at koble fra, og kroppen fyldes med en afslappende og rolig følelse. En dejlig behandling som jeg varmt kan anbefale til personer med en travl hverdag, eller personer som bare gerne vil være god ved sig selv.”

Anja

 

 

 

 

 

 

 

Priser:

Hypnose-session

    1200,-

Børnehypnose (7-13 år)

    900,-

Forældresamtale i forbindelse med børnehypnose 

(uden barnet)

  500,-

Selvhypnose, trin 1

  600,-

Selvhypnose, trin 2

  600,-

Ikke-ryger, basis (book 2 sessioner)

  1200,-

Indre ro til eksamen, basis (book 2 sessioner)

  1200,-

Wellnesshypnose

  595,-

Walk´n talk

  300,-

 

 

Klik på nedenstående boks og du bliver sendt videre til bookingkalenderen:

 

  

 

Walk´n talk

Walk´n talk er en gåtur for dig og mig.

Vi går sammen i en times tid. Jeg bestemmer ruten. 
Hvis du tidligere har været klient hos mig og har brug for at vende tingene, du har arbejdet med. 
Hvis du har brug for at blive mindet om det, du har været igennem i et forløb hos mig.

Gåture er godt for kroppen og sindet. Ikke mindst er det godt for dig, der har været igennem et stærkt forandrende forløb hos mig. Jeg hjælper dig videre, og jeg gør det i roligt tempo med sikker stemme. 

Du kan booke enkelte gåture, men du kan også købe et klippekort med 5 x Walk´n talk. 

 

 

 Jeg glæder mig til at gå med dig.